Odzadje, zgoraj
Slo | Eng | Kontakt

CSIO CELJE 2016

NATIONS CUP

EQUESTRIAN CENTRE CELJE / Maj 12. - 15.

OBISKOVALCI

Program Show program Ježa konj Nakupovanje Parkiranje Načrt prizorišča

Program

Na štiridnevnem tekmovnju, ki bo potekalo na zunanjem jahališču v Konjeniškem Centru Celje se bo od četrtka, 12. 5. 2016, do nedelje, 15. 5. 2016, skupno odvilo 20 tekmovanj različnih zahtevnosti in kategorij. Vrhunca tekmovanja bosta v petek in nedeljo, ko se bosta odvili tekmovanji za Pokal narodov in Grand Prix Svetovni pokal. V petek, 13. 5. 2016, se bo ob 13.30 uri pričela slavnostna otvoritev tekmovanja

Tej bo sledil show program za obiskovalce in ob 15. uri glavno tekmovanje za Pokal narodov. Za nedeljo, 15. 5. pa organizatorji obljubljajo show program ob 13.30 uri, kateremu bo ob 15. uri sledilo Grand Prix KapJumping tekmovanje za Svetovni pokal.

V Celju se bo na tokratnem tekmovanju Sloveniji prvič predstavil svetovno uveljavljeni performer in šepetalec konj, včasih tudi psom – Santi Serra Camps. Show program bo tokrat v petek, 13. 5. ob 13.30 in v nedeljo, 15.5., prav tako s pričetkom ob 13.30 uri. Organizatorji pa so pripravili tudi celodvnevni spremljevalni program za v petek, soboto in nedeljo, tako da se bodo lahko otroci zabavali na otroškem ranču s pridihom Zahoda, obenem bo pa na voljo tudi ježa konj za odrasle in otroke.

 

Soorganizator

  • Kap Jumping KAP Jumping je serija mednarodnih tekmovanj v preskakovanju ovir s konji z visokimi standardi organizacije in uravnoteženim atletskim programom. Ta omogoča individualnim jahačem, da izboljšajo svoj kot tudi položaj nacionalne ekipe  na svetovnih lestvicah in s tem pridobijo pomembne izkušnje iz ekipnih tekmovanj.

Medijski pokrovitelji

© 2019 Pokal narodov Celje 2016 Produkcija: Interplanet